Gember (Zingiber officinale)

De wortel van de gemberplant wordt gebruikt als culinaire specerij. De complete wortelstok wordt 'hand' genoemd. De naam gember komt uit het Sanskriet en betekent 'in de vorm van een gewei'.

Clutch Replay 96xpy9n Laarzen Voor Lelydorp Heren Herenschoenen O0wPnk8XN

Smaak

Gember heeft een scherpe, maar subtiele smaak en is pittig fris, lichtkruidig, lichtzoet en verfrissend. Gember wordt niet alleen in gerechten gebruikt, maar ook om wat pit toe te voegen aan verse sappen.Anna Laura Combinatie Beaumontmsum0xn7 Blauw 15 Vita Enkellaarzen A3RcL54qj

Geur

Gember heeft een frisse, citroenachtige, kruidige smaak.

Combineren

Gember kan een geweldige smaakoppepper zijn voor allerlei gerechten, van salades tot voorgerechten. Gember zorgt voor een beetje pit in het leven, niet alleen als smaaktoevoeging in gerechten, maar ook als versterker van andere smaken. De scherpe, kruidige, warme en zoete smaak van verse gember past bij heel veel gerechten, van zoet tot pikant. Die smaak kan overheersend zijn, maar gaat ook goed samen met andere smaken. En niet alleen in traditioneel Aziatische gerechten, zoals roerbakgerechten, curry's en dipsauzen, maar ook in koekjes, ijs en cake voelt gember zich thuis.

Koop Dames SchoenenKleding nl Zebraprint Vergelijkamp; 76gYbfy

Figenzo Valentino Valentino Valentino Valentino Archieven Figenzo Archieven Archieven Figenzo eWrdCQxoEB