Zaterdag 30 maart – Last-time bij eetcafé “de Smidse” in Exloo

Last-time speelt al weer heel wat jaren in de huidige bezetting, bestaande uit Wilko de Groote (bas, zang), Harry Fuhler (gitaar, zang), Olaf de Groote (toetsen, gitaar), Ronald de Lange (drums, zang) en Gerrie Hoff (leadzang, gitaar).

In deze bezetting staat er een enorme brok aan ervaring op het podium, zo hebben Wilko en Gerrie jaren lang in het top orkest “de Rakkers”gespeeld, Harry is van beroep gitaarbouwer en geeft ook les aan het conservatorium in Delft. Ronald de drummer is vooral bekend van de bands “Burn” en “the Bartenders” uit Groningen.

Olaf heeft inmiddels een enorme brok ervaring opgedaan in bands als Carbon, Nameless, the Motherlovers en is momenteel ook de gitarist van het populaire “Easterfield” daarnaast speelt hij ook nog in Bitesnake (Whitesnake tribute). Olaf speelt in alle andere bands alleen gitaar, maar in Last-time speelt hij vooral ook geweldig op de toetsen.

Het repertoire bevat een serie van “the Kinks”en “the Doors” aangevuld met nummers van o.a. Eric Clapton, Deep purple, Queen, the Rolling stones, the Beatles, Bad Company, Spencer Davis Group, Status Quo, en nog veel meer allemaal bekende artiesten uit de periode zestiger tot tachtiger jaren.

Last-time zal er alles aan doen om het  publiek van “de Smidse” op 30 maart vanaf een uur of 22:00 te laten dansen, genieten, rocken en swingen!